Edit this in WPZOOM Theme Options 800-123-456
 

Spinal Tap Spilleautomat Vurdering

Spinal Tap er en spilleautomat fra leverandøren Blueprint, men rettighetene er eid av Studiocanal. Det er SG Digital som har levert programvaren. Filmen om Spinal Tap er regnet som en av de mest morsomme filmene som noensinne er laget siden den kom ut i 1984. Den er en komedie om hvordan det var å være med i et av verdens mest populære rockeband. Har du enda ikke sett filmen, er den også en fin avkobling.

Spinal Tap spilleautomat bærer preg av suksess og viser seg fra sitt beste når den leverer ut gevinst på gevinst i actionfylte bonusrunder og gratis ekstrarunder med spinn.

Vi skal ta en nærmere titt på spilleautomaten ved navn Spinal Tap.

Design

Spinal Tap er en tradisjonell 5X3 spilleautomat, men der stopper dog alt det tradisjonelle. For dette er en rakker av en automat, med mye spennende å tilby på settlisten. Automatspillet har 243 måter å vinne gevinster på, men det er bare i grunnspillet.

Akkompagnert av heftige rytmer og riff spinner man videre med symboler av rockestjerner og instrumenter. Av grafikken ser vi at vi befinner oss på en arena og foran oss den store konsertscenen. Selve spinnknappen er en volumbryter. Det hele er ganske så fiffig satt opp.

Når det gjelder innstillinger på spillet, finner man de fleste knapper rundt omkring, slik som innsats, volum, hurtigspinn, autospill og så videre.

Innsats

Man velger innsatsen på venstre side av automatspillet, og man velger kun å senke eller øke den. Det er svært enkelt og gir tilgang på mange innsatser mellom 0,30 og 30! Disse nivåene kan gjøres om til valuta, og med kroner i sikte gjelder derfor 3 til 300 kroner, og dette er for hvert spinn!

Symboler

I grunnspillet er det en rekke symboler på brettet. Men vi skal gå fort gjennom det, fordi på Spinal Tap handler alt om spesialfunksjoner. Spillkort fra J, Q, K og A er de lavest utbetalende symbolene, for deretter kommer ulike rockeartister som gir maksimalt 150 mynter i gevinst. Spinal Tap-symbolet gir 200 mynter. Spillet har også wild som erstatter alle andre, og et Bonus Picker-symbol som gir oss den første spesialfunksjonen.

Spesialfunksjoner

Spinal Tap er virkelig en spilleautomat med mye variasjon. Vi begynner med Bonus Picker som tildeles når tre eller flere slike symboler lander i grunnspillet.

Bonus Picker

Denne bonusen aktiverer runden der man skal plukke ut gevinster blant 16 LP-plater. Én av de 7 bonusene kan trigges. Disse kan også trigges på andre måter. Men her har vi de sju måtene man kan komme til vanvittige utbetalinger på.

Denne bonusen gir 11 gratis spinn med en mulig 11X multiplikator. Høytalersymbol gir enda flere spinn med opptil 2187 veier til gevinst.

Stone Henge gir 11 gratis spinn med hengende wilds som kan multipliseres gjennom hele runden.

Alle 2187 veier er alltid åpne.

Denne bonusen har en toppremie på 10.000X!! Man skal reise verden rundt etter Big Money-symboler.

Denne runden gir mange valg. Enten kan man takke ja til avtalen, eller velge mellom to plateselskap. Runden kan ende med en pengepremie eller en av fire andre lykkerunder.

Her kan man avdekke gevinster ved å gamble for å vinne flere enn én gevinst.

Dette er 11 superspinn med stor effekt. Samle jokere i løpet av gratisrunden og avslutt det hele med et superspinn.

Man skulle tro dette var alt, men det er det langt ifra. For man kan ta en snarvei til all moroa, med Rock Mode-funskjonen. Dette er VIP-passet alle ønsker seg, men det koster. Det er satt av en inngangspris på 50X innsatsen. Sats derfor 150 kroner på laveste nivå for en direkte runde inn i det aller helligste. Dette setter volumknappen på nivå 11, og sceneteppet trekkes for. Hele 7 hjul dukker opp på en megastor spilleautomat.

En LP-plate snurres og stopper på ett av mange valg. Man kan velge å godta utfallet, eller be om et nytt snurr på plata. Det som nå lander blir din bane mot toppremien. De kalles modifikasjoner og finnes i fire ulike varianter.

Dette er stablede wilds som blir plassert utover brettet. De kan lande flere ganger på hvert hjul og gi høyere multiplikator.

Her skal man plukke plater for enda flere spinn og muligens enda større premier, når rockerne spiller av gårde på publikums favorittlåter under konserten.

Her kan man få ekstra wilds på hvert eneste hjul som øker sjansene for at flere jokere og wilds lander på brettet for store utbetalinger.

Dette er en runde med ulike antall spin der et rockesymbol blir lukket og klebet for hvert nye spinn. Sluttresultatet vil avdekke hva gevinsten vil bli.

Tilbakebetaling (RTP) og sjanser

Spilleautomaten Spinal Tap har forskjellige tilbakebetalinger på de forskjellige nivåene. Det er trygt å si at den hele tiden ligger mellom 96-97 %. Når vi ser på spillets finesser er det klart dette kan bli en favoritt blant mange. Allerede har Blueprint lykkes å sjarmere mange spillere med spilleautomater som King Kong Cash og Diamond Mine.

Det er helt utrolig å skulle kunne ta ut en gevinst på 10.000X, og spiller man for 300 kroner per spinn, skulle man kunne kassere ut 3 millioner kroner på automaten. Det er kanskje lurt å velge et nivå som ligger litt under halvparten av innsatsen, og likevel kunne innkassere over 1 million kroner.

Vi vil karakterisere automaten som volatil, selv om vi har sett automater hvor innsatsnivået har vært høyere. Treffprosenten er likevel såpass lav at man må forvente å vente litt mellom gevinstene.

Oppsummering

Denne rocka spilleautomaten fra Blueprint har aner tilbake til en film fra et årstall som også er tittelen på en annen framtidsrettet film. 1984 var året da filmen gjorde suksess, men nå mange år senere kan vi kjenne den samme følelsen i spilleautomaten Spinal Tap.

Den har kanskje flere spesialfunksjoner enn noe annet spill, noe vi setter umåtelig pris på. Sjekk ut Spinal Tap for endeløs moro.

  • Flott innsats
  • Vanvittige spesialfunksjoner
  • Utrolig 10.000X innsats
  • Moroa tar aldri slutt