Edit this in WPZOOM Theme Options 800-123-456
 

Michael Jackson King of Pop Slot Anmeldelse

Stilfullt spill

Michael Jackson King of Pop Slot er en spilleautomat utviklet av Bally Technologies. Spilleautomaten ble lansert i 2016 og kan spilles på mobil, nettbrett og laptop på alle systemer. Spillet har 5 hjul og 25 faste betalingslinjer. Grafikken er som tatt ut fra en av Michael Jacksons musikkvideoer, da de er mørke og mystiske. Under spillet regner det ned på en scene man ser bak hjulene. Det handler naturligvis om Michael Jackson og hans stil og musikk, og det er originale sanger man får høre mens hjulene spinner. Michael Jackson King of Pop Slot har en RTP på 96,01%.

Wilds og Stacked

Det minste man kan spille for på et spinn er 40 pence, og det meste er 80 pund. Den høyeste gevinsten man kan vinne i Michael Jackson King of Pop Slot er 750 000 mynter. Symbolene er godt gjennomførte. De med lavest verdi er som vanlig de fire høyeste kortene i kortstokken, altså nier, tier, knekt, dronning, konge og ess. Symbolene med høyest verdi er:

  • Hvit hanske
  • Hatt
  • Solbriller
  • Sko
  • Michael Jackson
  • Moonwalk
  • Wild

Wildsymbolet er så enkelt som ordet «wild» skrevet i store glitrende bokstaver. Dette symbolet erstatter alle andre, bortsett symbolene for bonus, jackpot og scatter. Symbolet med høyest verdi er kongen av pop selv, og dette er samtidig jackpoten i spillet. Får man Michael Jackson på et av hjulene, vinner man 2500 ganger innskuddet på hver linje hvis man klarer og skaffe seg 5 på en og samme betalingslinje. Ansiktet til Michael Jackson på symbolet er tatt fra coveret til albumet Dangerous.

Bonuser

Det minste man kan spille for per spinn er 40 p, og det meste er 80 pund. Hvis man da lander på symbolet Moonwalk Wild vinner man enkelt 160 pund på kun ett spinn. Mens man venter på at hjulene skal lande på symbolene med høyest verdi, MIchael Jackson selv, eller enda bedre: en Moonwalk wild, får man høre sanger som Smooth Criminal, Bad og Beat it. Dette er sanger i raskt tempo som er som skapt for å skape en adrenalinfylt stemning for spillere. Ikke bare får man høre originale sanger av poplegenden, men man får av og til kikke på videoklipp fra hans musikkvideoer.

Bonusene i Michael Jackson King of Pop er alle er relatert til musikken eller noe annet som alle vil relatere til Michael Jackson. Moonwalk Bonus er en bonus som kommer underveis i grunnspillet. 2 eller 5 moonwalk wilds viser seg på forskjellige steder under et spinn. De kan lande på hjul 2, 3, 4, og 5. Moonnwalk wilds erstatter alle andre symboler bortsett fra bonus og jackpot. Hvis man får både et bonussymbol og en moonwalk wild samtidig, teller begge samtidig. Det samme gjelder hvis man lander på både et jackpotsymbol og en moonwalk wild. Wilds som kommer som stacked wilds gjør at to rekker blir wild.

Wheel of Fortune

Denne bonusen vinner man når symbolet viser seg på rekke 2, 3, og 4. Det betyr at man kan spille på et lykkehjulet. Gevinstene på lykkehjulet er pengepremier, multipliers og free spins. Man kan i tillegg lande på en gevinst som gir flere runder med spinn på lykkehjulet. Det finnes to forskjellige runder av gratisspinn:

  • Beat It Free Spins: her får spilleren 10 gratisspinn med en wild fast på plass i resten av spinnene når de stopper
  • Smooth Criminal Free Spins: 5 gratisspinn med enten en eller to hjul helt wild på hvert av spinnene

Under Beat It Free Spins bonusrunde kommer Michael Jackson fram på skjermen over hjulene, og danser som han gjør i musikkvideoen til sangen. Han trigger bonusen «locking wild» og gjør at wildsymbolene blir frosset fast under alle spinnene, noe som øker oddsen for gevinster.

Multipliers

En annen bonus heter U-Spin, og denne trigger en såkalt «pile up» bonus. Den aktiverer samtidig en skjerm på siden av spillet som teller opp multipliers. Da kommer et lite hjul fram, og dette snurrer og snurrer til det lander på et tall mellom 2 og 10. Dette er antall multipliers spilleren har vunnet.

Moonwalk Wild

De to ovennevnte bonusene er de faste i spillet, og i tillegg til disse to er det flere tilfeldige bonuser som viser seg for spilleren. En spennende en er Moonwalk Wilds. Dette wildsymbolet fordobler spillerens gevinst når det blir synlig på skjermen. Man kan få opp til 5 ganger denne bonusen, men den gjelder bare i grunnspillet, og ikke under for eksempel bonusrunden Wheel Of Fortune.

Spilleautomaten er den første av to automater i samme tema fra Bally Technolgies. Den andre automaten som hedrer Michael Jacksons minne heter Michael Jackson 2 – Wanna Be Startin Something. På fysiske casinoer i Las Vegas finner man denne spilleautomaten i spesielle rom med surroundlyd og spesielle seter som sender ut musikken. Dette er litt av en opplevelse, og rommene hvor man finner alt dette kalles Alpha Pro Series V22/32. Det er nok utvilsomt den beste måten å oppleve spillet og musikken på, men for spillere som befinner seg i Norge er nettversjonen veldig god . Det anbefales at man har gode høytalere eller øretelefoner for å få mest ut av musikken, som jo utgjør en viktig del av helheten i spillet.

Jackpot

Det meste man kan satse er 320 mynter, tilsvarende 80 pund, altså rundt 800 norske kroner. Den høyest mulige utbetalingen i dette spillet er 40 000 000 ganger innskuddet, og dette er spillets jackpot. Jackpoten vinner man kun på maksimumssatsen, og man trenger 5 scattered jackpotsymboler samtidig på hjulene for å nå dette. Frekvensen for gevinster av alle størrelser i spillet er på 40,97%.

Dette er en spilleautomat for både de som vil spille trygt og satse små summer, men også for de som føler at de kan vinne stort på å satse. Ved å satse maksimumsbeløpet på alle linjene, kan man ta med seg fine gevinster fra dette spillet. Det er stor sjanse for at man vil komme tilbake på grunn av den stilige grafikken og musikken som girer opp flyten i spillet. Fans av Michael Jackson vil like dette spillet godt, og det vil også alle andre som liker spilleautomater med god grafikk.