Edit this in WPZOOM Theme Options 800-123-456
 

KISS! Slot Anmeldelse

Colossal Reels med glamrock

KISS! Slot er en spilleautomat utviklet av Williams Interactive (WMS). Videosloten ble først sluppet på spillmessen Global Gaming Exxpo i 2016, og deretter lansert på flere casinoer i USA. KISS! Har 100 justerbare betalingslinjer og 10 hjul, fordelt på to grupper på hver side av skjermen. Spillet er tilgjengelig på laptop, nettbrett og smarttelefon, og har en RTP som ligger på 95,04 %. Spillet bruker originale sanger av det kjente bandet KISS som har solgt over 100 millioner plater på verdensbasis, og fans kan glede seg over og se ekte klipp fra konserter underveis i spillet. Alle bandmedlemmene er med i spillet som forskjellige symboler, og med Colossal Reels er automaten fristende også for spillere som ikke kommer for musikken.

Spillerne blir tatt med til det som ser ut som et stort konsertlokale. Man ser en svart bakgrunn på en stadion med en scene i midten. Strobelys, massive høyttalere og instrumenter skaper stemningen til en stor konsertopplevelse, sammen med bilder av hvert medlem av bandet. Nederst på skjermen ser man innstillingene for antall betalingslinjer man vil benytte under hvert spinn. Hjulene er delt inn i to grupper, en vanlig rekke til venstre og Colossal Reels til høyre. Grafikken er herlig 80-talls, og passer godt til glamrocken fra denne tiden. Svart og hvitt er fargene som går igjen, akkurat som i kostymene til bandet. Gruppen med hjul til venstre ser ut som vanlige hjul, mens den til høyre er mye større, og man skjønner instinktivt at det er her de større gevinstene kommer fra. Spilleautomaten er en av flere som låner stilen til store musikklegender. Andre automater i denne sjangeren er for eksempel Elvis The King of Rock, Jimi Hendrix, Michael Jackson King of Pop og Guns ’N Roses.

Symboler

Før man setter i gang et spinn, må man velge antall linjer og myntstørrelse. Størrelsen på myntene rangeres 0,01 til 5, og man spiller med én mynt på hver linje. Valgene for antall betalingslinjer er 20, 40, 50, 60 eller 100. Linjene er fordelt på en gruppe med 5 x 4, og en annen med 5 x 12. Prosenten for utbetalinger er på hele 95,01%, altså er det nesten umulig å ikke vinne noe. Til slutt velger man om man vil spinne hjulene manuelt eller bruke Autoplay. De fleste symbolene har samme størrelse, mens noen er større. Symbolene i KISS! er:

 • Gene Simmons tunge
 • Gitarplekter
 • Gitar
 • KISS-logoen
 • Paul Stanley
 • Gene Simmons
 • Ace Freshley
 • Starchild
 • Demon
 • Spacechild
 • Catman
 • bilde av hele bandet
 • kortene 9 til ess

Symbolet som viser et bildet av hele bandet er wildsymbolet. Alle de andre symbolene er stacked gjennom hele spillet. På Colossal Reel kan spillere få stackedsymboler på hele rekken, altså 12 like samtidig. Andre symboler er både wilds og scatters. Symbolene med høyest verdi er grunnleggerne av bandet, nemlig Paul Stanley og Gene Simmons. Hvis man får 5 av Paul Stanleys ansikt samtidig, vinner man 250 mynter, mens 5 like av Gene Simmons gir 200 mynter til å spille for. Når man får 5 like av de andre symbolene, får man gevinster som varierer mellom 50 og 100 mynter.

Innskuddet på hver linje kan være 10 cents på det minste, og 5 dollar på det meste. Når man satser det høyest mulige beløpet på alle linjene er innskuddet på 250 dollar. Jackpoten i KISS! er 250 mynter, og hvis man når den vinner man 2500 dollar. Dette forutsetter at man har satset maks på hver linje. Den høyeste utbetalingen som er mulig på denne automaten er på hele 125 000 dollar.

Bonuser

Spillet har flere gode bonuser. En av dem heter Shout It Out Loud. Denne bonusen får man gjennom en scatter. Automaten begynner og spille et klipp fra en konsert, og man blir vist tre valg for tre forskjellige bonuser, mens en sang av bandet spilles. Valgene som blir presentert er:

 • Rock ’n Records Free Spins Bonus
 • Band Prize Bonus
 • KISS! Alive Pick’ Em Bonus

Den første bonusen gir spilleren gratisspinn. Antall gratisspinn kommer an på scattersymbolet som viser logoen til bandet. Jo flere logoer som viser seg over hjulene, jo flere gratisspinn vinner man. Uansett er man garantert å få minst én logo under denne bonusrunden, så noen gratisspinn vil man alltid få. I Rock n’ Records Free Spin Bonus kan man vinne følgende:

 • 3 scatters: 8 gratisspinn med en 2x multiplikator
 • 4 scatters: 12 gratisspinn og 5x multiplikator
 • 5 scatters: 20 gratisspinn og 20 x multiplikator

I tillegg til disse bonusene er det en tilfeldig en som kan dukke opp når som helst under spillet, uavhengig av symbolene man lander på. Et medlem av bandet viser seg nederst på skjermen på enten høyre eller venstre side, og snurrer på hjulene slik at hele rekken blir wild. Hvis man da lander på symboler som gir gevinster, blir de større enn på en vanlig rekke. Logoen kan også vise seg i tilfeldige faser av spillet, på hjulene 1, 3 eller 5, både på den vanlige rekken og på Colossal Reel. Når man får tre logoer på én rekke eller begge til sammen, vinner man enda flere gratisspinn.

Nudging wild

Ikke bare har spillet wilds, stacked wilds og scatters, men det har en nudging wild. Når en nudging wild viser seg på den vanlige rekken hopper den over på Colossal Reel, og vice versa. Dermed har man en dobbel så stor sjanse for å vinne noe enn ved en vanlig wild.

Det meste man kan vinne i KISS er 125 000 pund, hvis man satser maksimum på alle linjene. Spilleautomaten passer for de som vil spille for mindre summer, og bare velge 20 linjer. Hvis man vil satse store beløp og spille for de aller største gevinstene, har man gode muligheter her. De to gruppene av hjul, vanlig og Colossal, gjør at spillet er mer uforutsigbart og dynamisk enn mange andre spilleautomater. Som alltid er grafikken fra utviklerne i Williams Interactive underholdende og gjennomført. Spillerne får se på flere klipp fra bandets konserter underveis i spillet, og dette bør nesten regnes som enda en bonus.