Edit this in WPZOOM Theme Options 800-123-456
 

Elvis The King Lives Slot Anmeldelse

Et friskt pust

Elvis The King Lives Slot er en spilleautomat fra utviklerne i Williams Interactive. Spillet har en uvanlig oppbygning med 11 hjul og så mange som 80 betalingslinjer. Det kan spilles på smarttelefon, nettbrett og laptop, og spillet har en RTP på 96,09 %. Det har et litt uvanlig utseende med hjul i oddetall fordelt på to grupper, men stilen er upåklagelig. Skjermen gløder, og kjente sanger fra kongen av rock kan høres under hele spillet. De som har for vane å slå av musikken mens de spiller på automater vil nok her tenke seg om to ganger.

Symboler

Elvis The King Lives har wilds og scatters, i tillegg til andre symboler som alle er tydelig relatert til temaet. Selveste kongen av rock er wildsymbolet, og erstatter alle andre symboler bortsett fra scatteren. Med så mange linjer er det vanskelig å tenke seg at man ikke vinner ubetydelige mengder med for eksempel 30 vinnerkombinasjoner. Når man får en stacked wild på hjul 3 og 4 vinner man 10 euro. Symbolene i spillet er:

 • Elvis
 • Gullplate
 • Lilla bamse
 • Blå sko
 • Jukeboks

Spilleautomaten har 11 hjul og 80 justerbare betalingslinjer. Først velger man størrelsen på myntene, og her er valgene mellom 0,01 og 5. Antall mynter per linje er verken mer eller mindre enn 1, men siden det er så mange linjer er ikke det noe bekymre seg for. Det minste tillate innskuddet per spinn er på 0,01 pund, altså rundt én norsk krone. Det største innskuddet man kan gjøre er 200 pund, rundt 2 000 kroner, altså kan gevinster være ganske høye når man tenker på hvor betalingslinjer det er. Dessverre er det ingen progressive gevinster å finne på denne spilleautomaten, men jackpoten er god.

Wilds og stacked

Elvis kan vise seg som vanlig wild og som stablet. Når wildsymbolet er stablet vises det til høyre på skjermen, på hjulene 9, 10 og 11. Scatteren er en vinylplate med navnet Elvis skrevet på. Denne trigger gratisspinn, men det er også flere kombinasjoner som gir spilleren dette. Når man vinner gratisspinn får man i tillegg til 1 multiplier på den høyeste gevinsten. Følgende kombinasjoner trigger 5 gratisspinn:

 • Fire like symboler på hjul 1 til 4
 • Fire like symboler på hjul 5 til 8
 • Fire scatters på hjul 9 til 11

Det finnes to kombinasjoner til som gir 20 gratisspinn, og så mye som 100 ganger multiplier på den totale gevinsten. Kombinasjonene man bør prøve og få på rekken er:

 • 4 like symboler på hjul 1 til 4 pluss 4 scatters på hjul 9 til 11
 • 4 like symboler på hjul 5 til 8 pluss 4 scatters på hjul 9 til 11

Hjulene 1 til 8 er plassert til venstre på skjermen i én gruppe, mens hjulene 9 til 11 er plassert i en annen gruppe til høyre. De tre siste er større enn de første 8, og de utfyller forskjellige funksjoner.

Før man begynner må man gå til «Bet/2 Lines» for å stille inn størrelsen på myntene. Deretter trykker man «Lines +/-» for å bestemme hvor mange linjer man vil spille på i følgende spinn. Når man har bestemt dette, trykker man enten på «Spin» for å spinne manuelt, eller Autoplay hvis man bare vil lene seg tilbake og se hvordan det ender.

Hvis man er usikker på oppsettet i denne spilleautomaten kan man gå til «Paytable» før man begynner. Her finner man informasjon om mønstrene i spillet, i tillegg til regler og andre tips for et flytende spill.

Jukeboksbonus

Det er flere fine aspekter ved denne store spilleautomaten. Den kan nok virke litt komplisert ved første øyekast, og det er kanskje derfor utviklerne har plassert «Paytable» så tydelig på skjermen. Man bør ikke la seg skremme, for det er bare designet som ser litt annerledes ut enn hos andre spilleautomater. Reglene er ikke vanskeligere selv om hjulene er delt inn i to grupper. En av de fine bonusene er jukeboksen. Når man ser en jukeboks har man sjansen til å vinne en bonus som gir mange gratisspinn. Jukeboksen viser seg sammen med en pengepremie og fire sanger. Man foretar så et spinn, og hvis jukeboksen lander på en sang får man en rekke gratisspinn med multipliers på toppen av det igjen. De fire sangene er store hits som alle vil kjenne igjen. De gir følgende gratisspinn og multipliers:

 • Teddy Bear: 12 x multiplier og 5 gratisspinn
 • Blue Suede Shoes: 12 x multiplier og 5 gratisspinn
 • Big Hunk O’Love: 12 x innskudd og 5 gratisspinn
 • Hound Dog: 25 x multiplier og 10 gratisspinn

Når jukeboksen viser seg begynner den å spinne, og gevinsten man får ut av denne bonusen er helt tilfeldig. Når man har landet på en sang, begynner gratisspinnene automatisk, og de fortsetter til alle rundene er brukt opp.

Gitarbonus

Gitarbonusen er en annen spennende bonus. Når spilleren får gitarsymbolet på tre hjul samtidig, uansett hvor, begynner en av de tre gitarene og spille. Samtidig ser man på siden av skjermen at gitaren legger inn mynter i spillet. Når den stopper, begynner gitar nummer to og deretter gitar nummer tre. Da slutter musikken, og gevinsten man har samlet opp blir omgjort til spillerens gevinst.

Gullplatebonus

Gullplater gir også en saftig bonus. Ved å få tre gullplater samtidig i uansett plassering på spilleautomaten, kommer man til bonusen Elvis Wheel. Dette er bonusen man bør prøve å oppnå, for den er rett og slett umulig å tape.

Lykkehjul

Et stort lykkehjul viser seg på skjermen og den har mange pengesummer på seg, og den pila lander på blir spillerens gevinst i denne bonusen. Enda bedre er det om man får 4 like symboler som er plassert i to grupper med to symboler hver. Da vinner man 5 gratisspinn.

Spillet er ikke progressivt, men det er vanskelig å tenke seg at man ikke får en eneste vinnerkombinasjon med så mange betalingslinjer. Det er smart å satse maksimumsbeløpet på hver linje for å ha best mulige odds. Elvis The King Lives er en annerledes opplevelse, på grunn av hjulene som er delt inn i to grupper, antall betalingslinjer og ikke minst den gode musikken.